Stue, leilighet A-H0701

10 grunner til å kjøpe en leilighet i Meierigården

For å omskrive Paul Simons sangtittel “50 ways to leave your lover”, så finnes det kanskje 50 grunner til å flytte fra din gamle bolig. Vi skal bare se på 10 av dem.

Terrasse, leilighet E-H0603

Husk at i svært mange tilfeller er det følelser og minner som hindrer oss i å flytte. Kunsten er å flytte mens man kan, slik at man får ta med seg de gamle minnene og samtidig kunne skape nye.

1. Få bedre utsikt Brigt

Meierigården tar deg høyere enn alle andre. Å komme godt opp i høyden er definitivt et pluss i forhold til utsikt.

2. Få alt på et plan Jan

I leilighet får du hele boligen på et plan med effektive arealer og heis til utgang, parkering og naboer.

3. Hiv det gamle ut Knut

Vi samler på masse som er kjekt å ha, men sjelden viktig. Å rydde ut en større bolig til fordel for en mindre løfter frem det viktige og verdifulle i mengden av alt vi har.

4. Ikke klipp mer plen Sten

Sjansen for at du forholder deg til plenklipping og annet hagearbeid er normalt stor. I en leilighet slipper du det. Selv om det er mye kos med hage, så er det også arbeidssomt.

5. Ikke mal mer vegg Greg

Livet i leilighet er fritt for husvegger, takmøner og garasjer som du må male regelmessig. Kanskje det er tid for å finne frem pensel og lerret, for å male den flotte utsikten mot jærnaturen.

6. Bo like ved Loen Jon

Nye Loen er jo bare en langpasning unna Meieritomten. Enten du selv er aktiv i idretten eller har barn og barnebarn som er det, så får du perfekt beliggenhet og god oversikt her.

7. Bo rett ved Handelslaget Tage

Eller ved Rema 1000 Susan... Meierigården er omkranset mange gode dagligvarebutikker, så hvor du handler handler mer om preferanser enn mangel på alternativer. ...eller rett ved Kiwi Sivi.

8. Få en bedre standard Gard

Standarden i Meierigården blir over gjennomsnittet god med mange flotte kvaliteter. Velger du blant de aller største leilighetene, blir standarden enda bedre. Det er først når du har flyttet at du merker den bedre standarden best.

9. Hva med kort vei til toget Åge

Bare noen små minutter unna går du rett på toget, enten du skal sørover eller nordover. Kort og godt, enkelt og miljøvennlig, slik vi liker det.

10. På tide med ny leilighet Kate

Det er alltid viktig å ta en god og solid beslutning. En av de virkelig fine tingene med Meierigården sine leiligheter er beliggenheten, – og det er alltid en god investering både i hverdag og framtid.

Leil. E502
Stue, leil. E403