Bo midt i smørøyet!

Meierigården er med sin beliggenhet midt i smørøyet. I tillegg til boliger er allerede Rema 1000 etablert på den gamle meieritomten, som gjør at du omtrent kan beholde tøflene på hvis du trenger noe på butikken. Eller du kan hoppe i skoene og rusle over gaten til Handelslaget for innkjøp der, eller Kiwi´en om du tusler under jernbanebrua. Pizzakjeden Bankers Pizza er også på plass med sin velsmakende pizza, – et lite steg for Meiergården, et stort steg for Nærbø.

Loen idrettsanlegg
Amfi/Torgsenteret

Innenfor få minutter har du alt du trenger.

Handlesenter, Nærbø sentrum, tog, butikker, legesenter, skoler og ikke minst Loen, som også er rett over gata fra Meierigården. Her er det mye som du kanskje allerede kjenner , for du har sannsynligvis god oversikt over Nærbø. Med en leilighet i Meierigården kan oversikten bli enda bedre med tanke på den utsikten du kan få der.

Nærbø, et yndet hjem for mang en stolt jærbu. Et vakkert kulturlandskap plassert mellom hei og hav, med dype og gode historiske røtter. Med sin sentrale beliggenhet på Jæren er Nærbø et naturlig valg for mange. Det er ikke langt til Bryne eller Varhaug, Stavanger eller Egersund, men finest er det midt i smørøyet, på Nærbø.