Spisestue og kjøkken, leilighet A-H0701

Første byggetrinn i Meierigården består av i alt 19 leiligheter.

Disse er hovedsakelig 2 til 4-romsleiligheter fra 45 til 142 kvm BRA. Flere av dem er også gjennomgående, med balkonger på begge sider. Se salgsoversikt for å se hva som er igjen i blokk E, første byggetrinn.

Og det beste av alt: Det er ikke nødvendigvis noen sammenheng mellom antall kvadratmeter og antall soverom. For i tillegg til de mer klassiske leilighetene, kan du også få en stor leilighet med ett soverom – eller en noe mindre leilighet med flere soverom. Kort sagt: Alle behov er ivaretatt i Meierigården.

Kjøkken, leilighet E-H0601

Standarden i leilighetene er god – godt over gjennomsnittet. Og for de større leilighetene (over 100 m2) blir det høyere standard. I begge tilfeller har du gode tilvalgsmuligheter, så kan du forme hjemmet ditt slik du vil ha det.

Leilighetene har ekstra takhøyde og ekstra høye vinduer i stuen.

Dette gir ekstra lys og større romopplevelse. Det legges 3-stavs eikeparkett, med hvit matt lakk på gulv i gang, stue, kjøkken og soverom. Listverk i samme utførsel som parketten. De innvendige dørene er hvite og slette, i karm med dempelist og med hvitmalt ramme og listverk. På badene blir det fliser på gulv og vegg.

Oppvarming av boligene skjer gjennom fjernvarme fra Kvia-marka og inn i boligene via viftekonvektor som er montert i stue og på kjøkken. Leilighetene får også balansert ventilasjon gjennom eget ventilasjonsaggregat som sørger for godt avtrekk der det trengs og friskluft til oppholdsrommene. På bad og vaskerom blir det vannbåren varme.

Bad, leilighet A-H0701
Kjøkken, leilighet A-H0603

Velrennomerte Sigdal kjøkken er leverandør for kjøkken i Meierigården.

Det er lett å forelske seg i en front, en kjøkkenstil eller en farge. Det er ofte der det begynner. Men et kjøkken er så mye mer enn det. Et kjøkken skal være praktisk. Det skal passe til ditt liv og dine behov. Med sin kunnskap og store utvalg vil Sigdal hjelpe deg å finne det rette kjøkkenet med de gode løsningene for deg.

Med hver bolig følger det én parkeringsplass i lukket anlegg. For toppleilighetene i blokk A og E følger det med to plasser. I forbindelse med parkeringsanlegget får du også tilgang til egen sportsbod hvor du kan lagre alt fra sykkel, bildekk, ski og annet utsyr du måtte ha. Mellom parkeringsanlegget og din nye leilighet kan du velge mellom heisen eller trappene, – trapper er gratis og god mosjon i hverdagen. Det blir tilrettelagt for at en kan få lading av El-bil på egen p-plass. Dette finner du på tilvalgslisten.