Stue/kjøkken, leil D1/D2 302

Nå selger vi byggetrinn 2. Få leiligheter igjen i D2!

I D2 har vi igjen 2 og 3-romsleiligheter fra 62 til 189 m². Noen av dem er også gjennomgående, med balkonger mot øst og vest, noen har mot sør og vest,  og noen har mot sør. Se salgsoversikt

Og det beste av alt: Det er ikke nødvendigvis noen sammenheng mellom antall kvadratmeter og antall soverom. For her kan du få to soverom i leilighetene på 62 m². Du kan riktignok få 3 soverom i den på 189 m², eller nyte muligheten for en ekstra stue. Utvalget er godt og det skal være noe for enhver.

Kjøkken/spisestue, leil. D1 202

Standarden i leilighetene er god – godt over gjennomsnittet. Og for de større leilighetene (over 110 kvm) blir det en noe høyere standard. I begge tilfeller har du gode tilvalgsmuligheter, så kan du forme hjemmet ditt slik du vil ha det.

Leilighetene har ekstra takhøyde og ekstra høye vinduer i stuen.

Dette gir ekstra lys og større romopplevelse. Det legges 3-stavs eikeparkett, med hvit matt lakk på gulv i gang, stue, kjøkken og soverom. Listverk i samme utførsel som parketten. De innvendige dørene er hvite og slette, i karm med dempelist og med hvitmalt ramme og listverk. På badene blir det fliser på gulv og vegg.

Oppvarming av boligene skjer gjennom fjernvarme fra Kvia-marka og inn i boligene via viftekonvektor som er montert i stue og på kjøkken. Leilighetene får også balansert ventilasjon gjennom eget ventilasjonsaggregat som sørger for godt avtrekk der det trengs og friskluft til oppholdsrommene. På bad og vaskerom blir det vannbåren varme.

Bad (avvik kan forekomme)
Stue, leil. D1 103

Velrennomerte Sigdal kjøkken er leverandør for kjøkken i Meierigården.

Det er lett å forelske seg i en front, en kjøkkenstil eller en farge. Det er ofte der det begynner. Men et kjøkken er så mye mer enn det. Et kjøkken skal være praktisk. Det skal passe til ditt liv og dine behov. Med sin kunnskap og store utvalg vil Sigdal hjelpe deg å finne det rette kjøkkenet med de gode løsningene for deg. Alle tilvalg medfører en tillegg i pris.

Du kan en velge fritt mellom 6 forskjellige kjøkkenfronter, med bl.a. høyglansfolie, hvit høytrykkslaminat, samt slette og profilerte malte dører i MDF. 1 type slett MDF front kan også leveres i 1 av 18 forskjellige farger uten tillegg i pris. Det kan også velges fritt blant ca. 35 farger/texturer for laminaten på benkeplater. Underlimt vask leveres som standard, samt LED-lyslist under overskap.