Kortere vei til alt.Også til jærhimmelen.

Meierigården er på alle måter opp et hakk. Litt fordi de lettstelte leilighetene her er moderne, men også fordi det å bo i høyden gir deg ekstra god utsikt. Men du bor ikke bare nærmere den høye Jærhimmelen, du bor også svært sentralt med adresse i Meierigården på Nærbø.

Kjøkken, leilighet E-H0601

Kombinasjonen av utsikt og sentral beliggenhet er unik på Nærbø. Plassert midt i smørøyet, med sentrum og togstasjon, handelslaget og nye Loen like i nærheten ligger Meierigården behagelig når alt du måtte trenge i hverdagen.

Meierigårdens første byggetrinn består av 19 leiligheter i 6 etasjer høye blokk E. Leilighetene har ulike størrelser og romløsninger, og varierer i utforming. Alt fra 2-romsleiligheter med 45 meget godt utnyttede kvadratmetere – til luftige toppleiligheter på 142 m2 BRA med takterrasse, flere bad og soverom.

I tillegg til boliger kommer det også en Rema 1000 butikk og en avdeling av pizzakjeden Bankers Pizza på den gamle meieritomten, som gjør at du omtrent kan beholde tøflene på hvis du trenger noe på butikken.

Prosjektets adresse er: Torlandsvegen 1, 4365 Nærbø.

Blokk A og Blokk E
Terrasse, leilighet E-H0603