Kortere vei til alt.Også til jærhimmelen.

Meierigården er på alle måter opp et hakk. Litt fordi de lettstelte leilighetene her er moderne, men også fordi det å bo i høyden gir deg ekstra god utsikt. Men du bor ikke bare nærmere den høye Jærhimmelen, du bor også svært sentralt med adresse i Meierigården på Nærbø.

Fasade D1 / eksteriør

Kombinasjonen av utsikt og sentral beliggenhet er unik på Nærbø. Plassert midt i smørøyet med sentrum og togstasjon, handelslaget og nye Loen like i nærheten, ligger Meierigården behagelig til for alt du måtte trenge i hverdagen.

Meierigården er blitt et av Jærens største eiendomsprosjekter, hvor det skal bygges ca. 80 leiligheter. Nå selger vi siste del av trinn 2 som består av blokken D2. Her er det få leiligheter igjen. Blokkene D1 og E er allerede utsolgt.

Rema 1000 butikk og Bankers Pizza er allerede på plass på tomten, noe som vil gjøre hverdagen din betraktelig lettere – vi snakker tøffelavstand. Den sentrale beliggenheten vil også på mange andre måter forenkle hverdagen til alle som slår til på en leilighet i Meierigården.

Prosjektets adresse er: Torlandsvegen 1, 4365 Nærbø.

Fasade / eksteriør / gårdsrom