Eksteriør – Meierigården

Nå graves det

Ordfører i Hå kommune, Jonas Skrettingland, var på plass og satte det første offisielle spadetaket for byggetrinn 1 av Meierigården – midt i smørøyet på Nærbø. Første uken i desember var igangsettelsestilatelsen på plass, så nå er det god gang på gravingen.

Det er blokk E som skal bygges i trinn 1. Der er de fleste leilighetene solgt, samtidig som det arbeides med nye løsninger på noen av de gjenværende leilighetene i blokken. Det betyr at det er vel verdt å følge med på om ikke det skulle dukke opp den rette leilighetsløsningen for deg allerede i trinn 1. Blokk E skal stå ferdig til innflytting våren 2022.

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år.

Meierigården = en enklere hverdag. Alt nytt og vedlikeholdsfritt, midt i smørøyet på Nærbø med tøffelavstand til det meste.

Leilighetene har ulike størrelser og romløsninger, og varierer i utforming.

En ting er beliggenheten og muligheten for fantastisk utsikt, en annen ting er bare hvor mye lettere ting blir som følge av det. Har du glemt noe i butikken, eller får overraskende besøk, så kan du velge mellom tre langåpne butikker innenfor 3 minutters gange. Slike ting gir rom for spontanitet og enkelhet i hverdagen.

Gå ikke glipp av denne unike muligheten midt i smørøyet på Nærbø.

Har du spørsmål eller trenger en verdivurdering av egen bolig i forbindelse med et eventuelt kjøp, så ta kontakt – vi har svarene og vil gjerne hjelpe deg.

Soverom, leilighet E601
Kjøkken, leilighet A-H0702