Terrasse, leilighet E-H0603

Det nærmer seg salgsstart!

Sommeren er her og den skal nytes i lange drag. Men så er det også en kjensgjerning at sommeren går fort, – og dermed vipps, så er det salgsstart. Her presenterer vi en smakebit fra en av leilighetene som blir å finne i Meierigården.

Stue, leilighet A-H0603

Leilighet H-0603 fra A blokken. Den har 100 m² BRA og ligger i 6. etasje. Her vil du få flott utsikt, to stuer, stort kjøkken, to bad og to soverom med mulighet for et tredje. Du vil også få to balkonger, hvorav den ene er innglasset.

Leiligheten er lys og luftig med meget god standard og mange sterke kvaliteter.

Se for deg en deilig kveldsstund på balkongen med en god bok, eller bare med dine egne tanker. Utsikten er vakker, solen er på vei nedover og skaper farger du aldri blir lei av. Det må nytes. Eller nyt det gjennom de store vinduene og inn i den deilige og varme stuen om du skulle ønske det.

Med en gjennomgående endeleilighet får du masse lys. Bare se på kjøkkenet, som forresten er et kvalitetskjøkken fra Sigdal og byr på hele 16 varianter du kan velge mellom. Her får du et trivelig sted for både matlaging og bespisning, enten det bare er deg eller dere er mange.

På badet får du fliser på gulv og vegger, med et godt utvalg av varianter innenfor standarden. Du kan selvfølgelig gjøre andre tilvalg, men uansett blir det gode og lekre bad.

Det er altså i alt 44 leiligheter i første byggetrinn som har salgsstart 15. august.

Vi ønsker deg en riktig god sommer! Ikke glem å gjøre deg klar til salgsstart. Vi ses!

AH0603
Kjøkken (Avvik kan forekomme)