God framdrift på tomten

I desember hadde vi ordfører i Hå kommune, Jonas Skrettingland, på plass bak spakene da gravingen startet på tomten. Siden da har det vært stor aktivitet med utgraving og planering for at selve fundamentet skulle legges og reisingen av bygget kunne starte. Nå er man altså godt i gang med den prosessen med blokk E, og fremover vil man se hvordan bygget vokser gradvis etasje for etasje. Ferdigstillelse i løpet av våren 2022.

Det betyr at alle som allerede har kjøpt leilighet gleder seg litt ekstra, og har gjerne startet med rydding, sortering og litt pakking hjemme. Det betyr også at du som er på jakt etter splitter ny og lekker leilighet i nær fremtid, supersentralt og midt i smørøyet på Nærbø, kan sikre deg en av de leilighetene som ennå er ledig. Finner du ikke den rette for det, så fortvil ikke – det kommer fler, du må bare vente litt lengre.

Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre dyktige meglere for en uforpliktende boligprat. De hjelper deg gjerne med en verdivurdering av bolig din om du skulle ønske det.