SALGSSTART15. august

Registrer din interesse, så får du siste nytt og oppdateringer om Meierigården – både før og etter salgsstart.

LEILIGHETENE

Første byggetrinn i Meierigården består av i alt 43 leiligheter, fordelt på 2 bygg, som henholdsvis er 6 og 7 etasjer høye. Leilighetene har ulike størrelser og romløsninger, og varierer i utforming. Alt fra 2-romsleiligheter med 45 meget godt utnyttede kvadratmetre – til luftige toppleiligheter på 140 kvadratmeter BRA med takterrasse, flere bad og soverom.

Mellom de nevnte ytterpunktene, har også Meierigården mange flotte mellomstore leiligheter. Disse er hovedsakelig 2 til 4-romsleiligheter fra 62 til 93 kvm BRA. Flere av dem er også gjennomgående, med balkonger på begge sider.

Og det beste av alt: Det er ikke nødvendigvis noen sammenheng mellom antall kvadratmeter og antall soverom. For i tillegg til de mer klassiske leilighetene, kan du også få en stor leilighet med ett soverom – eller en noe mindre leilighet med flere soverom. Kort sagt: Alle behov er ivaretatt i Meierigården.

OMRÅDET

Som du sikkert vet, kommer Meierigården på tomten til det tidligere meieriet. Du får ikke en mer sentral beliggenhet enn nettopp her – med handlesenter, restauranter, kino, treningssenter, skoler, samt tog og offentlig kommunikasjon et ekte steinkast unna. Og ikke minst: Du er nærmeste nabo til Loen!

Vi tror du sannsynligvis har veldig god oversikt over Nærbø – som blir enda bedre med utsikten fra Meierigården!

Bjørn Rune Salte | Eiendomsmegler MNEF | Bjorn.Salte@privatmegleren.no | Mob: 416 07 781
Bjørn Rune Salte | Eiendomsmegler MNEFBjorn.Salte@privatmegleren.no | Mob: 416 07 781